handelsbetingelser

Information

Fotograf Katarina Natalie
Åhaven 4, 5270 Odense N

Mobil: 2176 7331
Mail: hej@katarinanatalie.dk

Bank oplysninger:
Reg. nr. 3914 Konto nr. 3900820597

CVR: DK35939687

Priser

Præsentation af ydelser sammen med pris, er ikke bindende, men blot vejledende, og er en opfordring til at gøre tilbud.

Alle priser er dagspriser, og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer, men disse er ikke gældende ved allerede aftalte opgaver.

Den oplyste pris er eksklusiv ekstra arbejde der udføres, som følge af, at det leverede materiale er mangelfuldt.

Betalingsbetingelser

For alle projekter, er det gældende at 50% af beløbet betales forud for projektstart, og resterende 50% ved færdig leverance.

Betaling af faktura skal ske indenfor 7 dage, og betales via bankoverførsel eller MobilePay, medmindre andet er særskilt aftalt.

Alle tilbud er gældende i 30 dage.

Levering

Medmindre andet er angivet, for det enkelte produkt, er en forventet leveringstid indenfor 30 dage.

Ofte aftales levering inden projektstart, og forlyder som udgangspunkt på maksimalt 12 dage. TFP fotograferinger, kan dog i travle perioder have længere leveringstid.

Digitale produkter, bliver leveret via et link til Google Drev, hvorfra disse kan downloades fra. Her er de tilgængelige i 60 dage, hvorefter de vil blive fjernet.

Fortrydelses- og returret

En eventuel fortrydelse meddeles senest 24 timer efter aftalens indgåelse. Ved senere aflysning, eller udeblivelse på session, forbeholdes retten til at fremsende faktura på det fulde aftalte beløb, for opgaven.

Personlige logoer, designs og billeder kan ikke fortrydes, og refunderes ikke, da dette er individuelt fremstillede varer.

Digitale produkter tilbydes der ikke returret på.

Forbehold

Katarina Natalie forbeholder sig ret til at ændre, og opdatere nuværende betingelser.

Der tages således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer, samt tilbud og fakturaer.

Katarina Natalie kan ikke holdes ansvarlig for evt. skader, personer eller produkter, måtte pådrage sig under deres ophold på adressen for fotograferingen.

Brugs- og ophavsret

Alle billeder på dette site er fotograferet, og alt grafisk arbejde udarbejdet af Katarina Natalie. Billeder og design leveres i henhold til gældende lov om ophavsret, hvilken tilhører fotografen/designeren alene.
 
Billeder må kun anvendes til aftalte formål, og kopiering af disse er ikke tilladt. Der udleveres aldrig uredigerede billeder, eller rå filer.
 
Billeder som er købt til privat brug, må ikke benyttes i kommercielt øjemed eller sælges videre til 3. part uden foregående aftale herom.
 
Katarina Natalie forbeholder sig retten til at måtte bruge billeder, hjemmesider og andet grafisk arbejde, til markedsføring på hhv. hjemmeside, Facebook, Instagram etc. med mindre andet aftales.

Persondatapolitik

Ingen personlige informationer videregives til tredjepart, eller opbevares uden accept. De data der opgives, når der bestilles en ydelse, betragtes som fortrolige og videregives aldrig.

Gavekort

Har du købt eller vundet gavekort og vouchers til en ydelse, kan disse ikke ombyttes til kontanter, medmindre kvittering fremvises. Ligeledes kan disse ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Gavekort og vouchers skal indløses indenfor den angivne dato, og vil ellers forfalde.

Der refunderes ikke udløbne gavekort, ej heller erstattes bortkomne eller beskadigede.